23 Aralık 2013 Pazartesi

Gliss Ultimate Repair (siyah seri) sampuan ve saç kremi


Dalan D’olive zeytinyağlı şampuan’ından sonra saçlarımı yumuşatsın ve biraz dindirsin diye yeni bir şampuan arayışına girdim. Gliss ürünlerini kullananlar genellikle memnun olduklarından bahsediyorlar, gelgelelim ki gliss’in de diğer şampuanlar gibi birçok çeşidi var, hepsini deneyemeyeceğime göre gözüme kestirdiğim içinde üç kat konsantre keratin olduğunu söyledikleri siyah seri adı verilen çeşidini almaya karar verdim. Hem şampuanını hem saç kremini aldım ben. Gliss saç kremlerinde tek sorunum çok fazla krem kullanan biri olarak azıcık olmaları ve büyük boylarının bulunmaması.
Diğer gliss şampuanlarını bilmiyorum ama siyah serinin hem şampuanı hem saç kremi çok çok ağır kokuyor, yazın nasıl kullanırım bilmiyorum. Her zaman tazelik veren kokuları tercih etmeye çalışırım ama bu şampuanı alırken koklamadan aldım. Ne zaman kullansam içimi bayıyor. Kokusu dışında şampuan saçlarımı bi nebze de olsa yumuşatıyor ve kabarmasını önlüyor. Yağlanma konusunda sorun yaşamadım ki saçlarım kuru olduğu için. Yoksa diğer şampuanların aksine ertesi gün saçımı biraz yapıştırdığını söyleyebilirim yani yağlı saçları olanlar için pek ideal olacağını düşünmüyorum.
Saç kremi ise kıvamı koyu ve yoğun, saçlarımı banyoda açmaya yardımcı oluyor. Krem kullanmadan saçlarımı açamıyorum. Banyoda iki çeşit krem kullanıyorum ve gliss saç kremi kullandığım diğer kreme göre iki kat daha etkili.
Kullanmaya başlayalı 3-4 ay oldu diyebilirim. Maalesef benim saçım için kullandığım en iyi şampuan gliss siyah seri değil. Kokusundan memnun kalmadım. Hadi kokusu dışında her şeyi süper olsa amenna ama saçlarımı döküyor bu şampuan. İçindeki keratin mi yumuşatıcılar mı bilmiyorum ama saçlarımı bu şampuanın içindeki bişeyler döküyor.

Tekrar almayacağım, bitsin diye uğraşıyorum ama fazla şampuan kullanmadığım için kim bilir ne zaman biter.  

7 yorum:

  1. ben daha yeni kullanmaya basladım ve memnunum.

    YanıtlaSil
  2. bana hep ama hep tavsiye ettiler bu şampuanı fakat bulmakda zorlandım sonra yeni bir kozmatikci dukkanı actık oradan temin ettim bu şampuanı ilk olarak da siyah şampuanı tercih ettim ki bence mükemmmel banyodan sonra cok güzel oluyor kuruyuncada yumuşak bide saçı çabuk uzatan seriniz çıksa çok iyi olu kesinlikle kullanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şampuandan memnun kalmayanlar kadar memnun kalanlar da var sizin gibi. Beni de en çok rahatsız eden kısmı kokusu ve dökülmeye neden olmasıydı. Ne güzel siz çok memnun kalmışsınız :)

      Sil
    2. Merhaba,bende gliss kullandim ve dökülmeye başladı sizde de aynisi olmus siz ne yaptiniz acaba

      Sil
    3. Merhaba, ben şampuanımı değiştirdim. Glisste yaşadığım kadar dökülme yaşamıyorum artık.

      Sil
  3. TÜM AVM LERDE VAR VE COK GUZEL KOKUYOR COK MEMNUNUM :)

    YanıtlaSil
  4. Benim saçım zaten dökülüyordu her markanın şampuanında her çeşidini denedim kimisi kruttu kimisi daha fazla döktü şimdi bunu aldım dökülme şimdilik az bakalım biraz kullanım bunada pek güvenmiyorum saça iyi şampuan ilk yıkamada belli eder birde bizde kellik yok sülalede fazla şampuan değiştirmeyin kremlerden uzak durun en çokta krem saçı döküyor bitkisel şampuanlarada inanmayın paranıza yazık birazcık iyi gelen şampuan olursa saçınıza onu kullanın

    YanıtlaSil