27 Şubat 2014 Perşembe

L'Oréal Elseve Arı sütü sampuan ve saç kremi-2


Gelecek konularım neler acaba diye şurada bir konum vardı. Artık o konuları yazmaya başlayabilirim diye düşündüm. İlk olarak L'Oréal Elseve şampuanla başlayacağım. Kullanmaya başlayalı bir ay oldu mu tam olarak bilmiyorum ama biraz da olsa sonuçları almaya başladım.

İlk olarak uzun zamandan beri kremsiz şampuan kullanmıyordum. Ne büyük hata yapıyormuşum, bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmemde bariz şekilde azalma oldu. Şampuanın içindeki saç kreminin işe yaramadığı gerçeğiyle karşılaştım bu şampuanla birlikte. Aksine saç döküyormuş.

Kutusu değiştiği için şampuanın aynı olmadığını düşünenler için eskisiyle aynı koku, kıvam ve renge sahip olduğunu söyleyebilirim. Ve kokusunu da daha önceki konumda belirttiğim gibi sevmediğimi, bana ağır geldiğini tekrar söylemeliyim.

Benim gibi kuru, yıpranmış saçlarınız varsa hiçbir şampuan mucize yaratmıyor. Ancak en azından kremlisinde olduğu gibi bir mısır püskülü etkisi yaşamadım. Saç dökülmemde azalma ise yanında bonus oldu. Ancak biliyorsunuz avokado maskesi yapmaya da devam ediyorum, onun da bir etkisi oldu mu olmadı mı bilmiyorum dökülmeme. Saçlarımda ekstra bir yumuşaklık olmadı. Ertesi gün yağlanma yapmadı, saçlarımı ağırlaştırmadı.

Galiba bu sefer memnun kaldım bu şampuandan.

Saç kremine gelince yapısı çok yoğun ve kokusu şampuanla aynı. Saç kremi kullanmaktaki amacınız saçınızı tararken kolay açmaksa tavsiye edebilirim. Ama çok yumuşak olsun, ışıl ışıl parlasın diyorsanız mucize beklemeyin derim. Yoğun yapısı nedeniyle uzun süre gidecek bir saç kremi.

Evet kaç liraya aldığıma gelince, 360 ml şampuanı 5 liraya, 360 ml saç kremini 5 liraya kipa alışveriş merkezinden aldım. Bana epeyce ucuza geldi bu alışveriş. Ne zaman biter bilmiyorum ama bitince tekrar almayı düşünüyorum.

Yorum bırakırsanız ve bloguma üye olursanız çok sevinirim :)
Instagramdan ulaşmak için http://instagram.com/ojekalem
Pinterestten ulaşmak için http://www.pinterest.com/ojekalem/
Eğer bana e-mail ile ulaşmak isterseniz ojecini@gmail.com

10 yorum:

  1. peki kepek yapıyor mu sampuan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ekstra kepeklenme olmadı bende şimdiye kadar, uzun zamandır kullanıyorum bu şampuanı, özellikle kremsiz olanını.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. kişiden kişiye değişiyor muhtemelen... benim için hala kullandıklarım içinde en kepek yapmayanı bu şampuan..
      Hala da kullanıyorum.

      Sil
  3. Merhaba bende bu şampuandan ve saç kremini kullanıyorum ama ne yazıkki kullandığım şampuan yok serisi tükendi market market dolaşıyorum ama malesef yok

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bende bu şampuandan ve saç kremini kullanıyorum ama ne yazıkki kullandığım şampuan yok serisi tükendi market market dolaşıyorum ama malesef yok

    YanıtlaSil
  5. ben şimdi bu şampuanı almakta tereddütlüyüm benimde saçım kuru yıpranmıi kabarık uçları püskül püskül duruyo ve saçım kalım ben şimdi head sholdurs kullanıorum bundan ona geçersem sıkıntı yaşarmıyım canım

    YanıtlaSil
  6. Bu sampuani bulamiyorum neden tekrar uretmiyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu şampuan üretimden kalktı sanırım, markaya birkaç kere mail atıp sordum ancak herhangi bir dönüş alamadım. Benim de gerçekten memnun kaldığım bir şampuandı.

      Sil
  7. Neden üretimden kalktı market market dolaştım bulamadim

    YanıtlaSil