13 Mart 2014 Perşembe

Yves Rocher Frambuazlı Dus Jeli


Yves Rosher bildiğimiz gibi bir Fransız markası ve ülkemizde epeyce ilgi gören bir marka. Ayrıca Türkiye’de sattığı ürünler orta-pahalı. Bu marka Fransa’da her yerde bulunan bizim Flormar gibi bir marka aslında (bizim Flormar demişken, Yves rocher Flormarın %51 hissesini aldı bu arada, yani yakında Flormar ürünleri de pahalanırsa şaşırmayalım). Biz nasıl Flormar’a uygun fiyatlı diye gidiyorsak, Fransızlarda Yves rocher markasını öyle görüyor.

Bu kısa bilgiden sonra gelelim resimdeki frambuazlı duş jeline. Bu duş jelinin kokusuna vuruldum desem yalan olmaz. Şekerli kokuları seviyorsanız bu duş jelini önereceğim. Kalıcı kokusu, güzel köpürmesi, yoğun kıvamı, şeker gibi rengiyle çok sevdiğim bir duş jeli. Bitmesin diye sürekli kullanmıyorum, ne yalan söyleyeyim biraz pahalı buluyorum kendilerini :) aynı zamanda bende bir adet seyahat boyu şişesinden de var. Ve yanında gördüğünüz ufaklık ise küçük boy bir adet eau de toilette, aynı frambuazlı koku kalıcı olsun diyorsanız, duşumuzu bu duş jeliyle alıyoruz, üzerine mis gibi bu ufaklıktan sıkıyoruz bütün gün şeker gibi kokuyoruz :)


Yalnız şekerli kokuları sevmeyenler için pek beğenileceğini düşünmüyorum zira çok çok şekerli bir kokusu var ama benim gibi şekerli kokulardan hoşlanıyorsanız bu duş jeli tam size göre.

2 yorum: