12 Ekim 2014 Pazar

Bayram Gezmesi



Ben geldim yine :) bir görünüp bir kaybolur oldum. Bayram boyunca bol bol yazarım diyordum ama bir anda geçirdiğim en güzel bayram günlerinde buldum kendimi :)



Bayramda İstanbul'a gittim... erkek arkadaşımla buluştum ve çok çok eğlenceli bol gezmeli bir bayram geçirdik. Gider gitmez kötü bir sürprizle karşılaşıp ayırdığımız otele fazladan reservasyon yapıldığını ve bizi alamayacaklarını öğrensek bile nihayetinde yeni bir yer ayarlandı bize. Son dakikada açıkta kaldığımızı öğrenmemiz sonucu sinirlensek bile sonunda olay tatlıya bağlandı ve huzurlu bir İstanbul gezisi yaptık.



Kaldığımız yer İstiklal'de olunca sabah akşam İstiklal'i yaşadık. Renkler, sesler, insanlar, kültürler arası yolculuklardan geçtik. Galatanın büyüsü, Eminönünün balık ekmeği, Mısır çarşısının renkleri, Sultan Ahmet'in huzur veren kucağı, Beşiktaş'ın çarşısı, Ortaköy'de kumpir ve waffle lezzeti, gemiyle boğaz keyfi derken tatilin son gününe, ayrılık gününe geldik malesef :(


Ayrı ayrı uçaklara binip evlerimize buruk bir şekilde döndük.

Son günü ise hem çooooooook mutlu, hem hüzünlüydüm ki onu da sonra anlatacağım :) Uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemedim ama emin olun her dakikayı dolu dolu gezerek geçirdik.


Yorum bırakırsanız ve bloguma üye olursanız çok sevinirim :)
Instagramdan ulaşmak için http://instagram.com/ojekalem
Pinterestten ulaşmak için http://www.pinterest.com/ojekalem/
Eğer bana e-mail ile ulaşmak isterseniz ojecini@gmail.com

1 yorum: